[Swedish] Roland Bäck anställs som utvecklingskonsult

RolandPulpEye har från den 15 maj anställt Roland Bäck som utvecklingskonsult med uppgift att vidareutveckla användningen av PulpEye och dess olika moduler. Han har en gedigen erfarenhet av utveckling och tillverkning av mekanisk massa.

Roland Bäck har sedan 1984 arbetat med utvecklingsfrågor inom mekanisk massatillverkning inom SCA-koncernen, först hos Sunds Defibrator och sedan 1988 på SCA R&D.

– Det ska bli mycket intressant att få jobba på leverantörssidan igen, säger Roland Bäck. Jag har samlat på mig en hel del erfarenhet och kunskap inom området, inte minst för att jag haft förmånen att arbeta med gurus på området som professor Hans Höglund och andra läromästare. Jag tar också med mig ett brett kontaktnät inom branschen.

– Jag är övertygad om att det här kommer att ge mervärde till hela gänget och ge PulpEye ännu bättre möjligheter att hjälpa våra kunder ett steg till, kommenterar Öjvind Sundvall. Hans kunskap och kontakter kommer att vara mycket värdefulla för våra kunder. Vi levererar inte bara hårdvara utan med den följer också en kompetens som vi ställer till våra kunders förfogande.

Roland Bäck nås enklast via

Mobil: 070 522 30 74 eller email: roland.back@pulpeye.com.