PulpEye visar senaste nytt på ZELLCHEMING 2015

logo-zellchemingPå ZELLCHEMING 2015 visar PulpEye hela bredden av analysmoduler för online-mätning av fiber- och massaegenskaper. CrillEye kommer naturligtvis att presenteras och det blir premiär för fibertjockleksmätaren FWT liksom för avvattningsmätaren Dynamic Drainage Analyzer, DDA 5.

Fiberväggstjockleken är en viktig parameter och PulpEye introducerar världens första teknologi för att mäta fiberväggstjockleken online i analysmodulen FWT.

CrillEye mäter mängden kryll i en fiberström, vilket gör det möjligt att beräkna styrkeegenskaper hos papper och kartong liksom att bestämma erforderlig malning för att optimera mängden kryll.

PulpEye har nyss lanserat den femte generation av sin avvattningsmätare Dynamic Drainage Analyzer, vilken mäter avvattningen på ett sätt som motsvarar virapartiet på en modern pappersmaskin. DDA 5 har försetts med ett antal nyheter som att retentionen fås automatiskt med hjälp av en automatisk turbiditetssensor.

Välkommen till oss i monter C10 i Hall 11