Resande Servicetekniker till PulpEye

Här är tjänsten för sig som vill jobba med teknik, världsledande produkter och nära kunder. Arbetet innebär besök hos våra kunder, som är pappers- och massabruk i Sverige samt i ytterligare femton länder. Fokus är på förebyggande service av våra produkter liksom att hjälpa till med support och felsökning hos kund.

Om PulpEye

PulpEye är ett litet familjärt bolag som med sin spetsteknik finns på en global marknad. Produkterna är analysatorer för kvalitetsstyrning online och produktionsoptimering inom pappersmassaindustrin. Kunderna finns till stor del i Sverige samt i ytterligare arton länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika och Asien. Företaget startade i Örnsköldsvik, firar 20 år i år och är främst baserat i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på PulpEyes analysatorer vilka finns i kundernas pappersmassabruk. Tjänsten kan även innefatta service och support av våra andra produkter. Vid serviceuppdragen är du ute hos kund och har kontakt med ansvariga på plats.

Uppdragen innefattar bland annat:

  • Förebyggande servicearbete hos kund
  • Uppstart av ny PulpEye-utrustning hos kund
  • Felsökning
  • Reparation
  • Kundsupport

Till en början arbetar du tillsammans med en kollega för att introduceras på ett bra sätt, vilket innefattar gemensamma kundbesök med erfaren servicetekniker. Internt sker utbildning och instruktioner för de olika analysatorerna. Därefter kommer du att själv göra de olika uppdragen hos kund.

PulpEyes produkter innehåller mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Felsökning och reparation av de olika produkterna kan därför komma att omfatta alla dessa delar.

Oftast sträcker sig resorna över några dagar i stöten men vid vissa tillfällen kan det bli längre perioder utomlands. Tjänsten innefattar upp till ca 150 resdagar per år. Övrig tid spenderar du på kontoret tillsammans med erfarna kollegor.

Kompetens

Vi söker dig som har ett teknikintresse, tycker om att ha kundkontakt, är lösningsfokuserad samt gillar att resa. Du bör ha kunnande inom mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Erfarenhet ifrån processindustrin är meriterande. Tillräckliga kunskaper i svenska och engelska är krav då tjänsten innebär kommunikation såväl med svenska som internationella kunder.

Vi lägger stor vikt vid eget driv, ansvar för eget arbete och inte minst lyhördhet och förståelse för kundbehov

Placeringsort

Kan vara flexibelt – Örnsköldsvik alternativt regionerna kring Mälardalen

Ersättning

Fast månadslön

Anställning

Tillsvidare

Så ansöker du

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till therese.zachrisson@pulpeye.com

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande

För frågor kontakta anställande chef Therese Zachrisson tel. 070-618 63 26